Verano® Aluminium jaloezie 16mm


Hoogwaardige Materialen:

Onze aluminium jaloezieën worden vervaardigd uit de beste materialen, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling.

Budgetvriendelijk en Duurzaam:
Een betaalbare en tegelijkertijd duurzame oplossing voor raamdecoratie. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Regulering van Licht en Privacy:
Speel met de doorkijk en lichtinval in de ruimte door de lamellen te kantelen naar de gewenste stand. Zo bepaalt u zelf de juiste balans tussen privacy en lichtinval.

Snelle Levering:
Binnen 10 tot 15 werkdagen geniet u al van uw nieuwe aluminium jaloezieën, perfect op maat gemaakt voor uw ramen.

Badkamervriendelijk:
Ideaal voor de badkamer dankzij het vochtbestendige karakter van aluminium. Geniet van stijlvolle raamdecoratie zonder zorgen over vocht.

Ruime Kleurkeuze:
Kies uit bijna 100 Verano® kleuren om de perfecte jaloezie te vinden die naadloos aansluit bij uw interieur. Van klassiek tot modern, er is altijd een passende kleur.

 

  Meet instructies

  Montage instructies

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Aluminium jaloezie 16mm
€ 29,00


Verano® Aluminium Jaloezieën op Maat: Creëer de Perfecte Raamdecoratie
Bent u op zoek naar raamdecoratie die niet alleen stijlvol is, maar ook volledig op maat kan worden gemaakt? Ontdek de veelzijdigheid en elegantie van onze aluminium jaloezieën bij Koopje-Raamdecoratie. Met een assortiment van wel 100 kleuren bieden we de ideale oplossing voor elke ruimte, of het nu gaat om een ruime pui of een vochtige badkamer.

Stijlvol en Praktisch:
Onze Verano® jaloezieën zijn niet alleen een voordelige oplossing, maar leveren ook niet in op uitstraling en praktisch gemak.
Speel perfect met het zicht en de lichtinval in uw ruimte.

Diverse Lamel Breedtes:
Kies uit verschillende lamel breedtes, waaronder 16mm en 25mm voor een speels effect met prachtig gefilterd licht,
of 50mm voor een robuust resultaat met maximale doorkijk.

Duurzaamheid en Stijl:
Onze aluminium jaloezieën gaan jarenlang mee en behouden hun esthetiek.
Met glanzende, matte en zelfs houtprint opties, is er voor elke smaak een perfecte jaloezie.

Isolerend Effect:
Aluminium jaloezieën dragen bij aan een warmere ruimte in de winter en een koelere omgeving in de zomer. Door de lamellen te draaien reguleert u de temperatuur en bespaart u op stookkosten.

Perfect voor Badkamers:
Speciaal ontworpen voor vochtige ruimtes, zijn onze jaloezieën ideaal voor badkamers. Regisseer de doorkijk naar wens en creëer de gewenste sfeer.

Slimme Montageopties voor Kunststof of Aluminium Kozijnen:
Vermijd boren in uw kozijnen met ons Smart-fit systeem, ook wel Perfect-fit genoemd. Eenvoudig te monteren met kliksteunen of een magneetband, zelfs op houten kozijnen. Kies voor een upgrade zonder schade aan uw kozijnen.
Ontdek de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl met onze op maat gemaakte aluminium jaloezieën. Koopje-Raamdecoratie gaat verder dan alleen het leveren van producten; we streven naar een naadloze integratie van esthetiek en gebruiksgemak in uw leefruimte.