Verano® Honingraat plissé verduisterend


Hoogwaardige Materialen:

Onze Verano® Honingraat Plissé gordijnen worden vervaardigd uit de beste materialen, wat resulteert in duurzaamheid en een luxe uitstraling.

Hoge Isolatiewaarde:
Het dubbele doek van onze gordijnen zorgt voor een hoge isolatiewaarde, waardoor u kunt genieten van een comfortabele en energie-efficiënte leefruimte.

Spandraden en Handgreepbediening tot 150 cm Breed:
Met spandraden en handgreepbediening bieden wij een oplossing voor ramen tot 150 cm breed, waardoor uw gordijnen perfect passen bij uw behoeften.

Top-Down Bottom-Up Functie:
Dankzij de Top-down bottom-up functie kunt u niet alleen de onderkant omhoog brengen maar ook de bovenkant laten zakken, voor maximale controle over lichtinval en privacy.

Smart-Fit Systeem:
Kies voor ons Smart-fit systeem als u niet in uw kozijnen wilt boren. Een handige en boorvrije oplossing voor een snelle en eenvoudige installatie.

Snelle Levering:
Binnen 10 tot 15 werkdagen wordt uw gordijn op maat geleverd, zodat u snel kunt genieten van de nieuwe toevoeging aan uw interieur.

Onderhoudsvrij:
Onze gordijnen zijn onderhoudsvrij, waardoor u meer tijd hebt om te ontspannen en minder tijd besteedt aan schoonmaken en onderhoud.

 

  Meet instructies

  Montage instructies

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Honingraat plissé verduisterend
€ 41,00


Verano® Honingraat Plissé Gordijnen Op Maat Gemaakt

Onze Honingraat Plissé gordijnen worden op maat gemaakt en bieden talloze mogelijkheden en toepassingen.
Honingraat Plissé gordijnen zijn gordijnen waarbij de stof opvouwt als een "accordeon", wat zorgt voor een speels en warm effect. De stof vouwt zichzelf op bij het omhooghalen van het gordijn en vouwt zich netjes uit bij het neerhalen. Doordat het product uit twee doeken bestaat die aan elkaar zijn verbonden, ontstaan er horizontale tunnels met lucht in een honingraatstructuur. Dankzij het dubbele doek en de luchttunnels hebben de Honingraat plissés een zeer hoge isolatiewaarde. Dit betekent niet alleen goed voor de natuur, maar ook voor uw portemonnee.

Niet alleen de stof is naar keuze, maar ook voor de profielen in het product zijn diverse kleuren mogelijk, zoals wit, crème, zwart en zelfs technisch zilver of brons. Hierdoor kunt u de Honingraat plissé gordijnen volledig aanpassen aan uw eigen interieurwensen.

Top-down Bottom-up Honingraat Plissé

Bij een standaard Honingraat plissé gordijn zit het bovenprofiel vast en bedient u het onderprofiel door aan een enkel koord te trekken. Bij een Honingraat plissé gordijn kan ook gekozen worden voor een top-down bottom-up variant, waarbij u niet alleen het onderprofiel naar beneden kunt laten zakken maar ook het bovenprofiel met een tweede koord. Op deze manier kunt u perfect spelen met inkijk en lichtinval in de ruimte. Wenst u een strakker uiterlijk aan het product en is de bovenzijde van het product binnen handbereik? Kies dan voor een Honingraat plissé gordijn met handgreepbediening. Ook een Honingraat Plissé met handgreepbediening kan worden uitgevoerd met het top-down bottom-up systeem, en bij ons zelfs helemaal gratis!

Ingespannen Verano® Honingraat Plissé

Een ingespannen Honingraat plissé gordijn loopt langs twee spandraden die boven en onder vastgemaakt worden aan het kozijn of de wand. Het grote voordeel is dat bij een ingespannen Honingraat plissé het gordijn strakker langs het raam blijft hangen, wat ideaal is voor kiep-kantelramen. Ook kunnen ingespannen Honingraat plissé gordijnen met handgreepbediening worden uitgevoerd voor een strakke en moderne uitstraling. U kunt bij Koopje-Raamdecoratie een ingespannen Honingraat plissé gemakkelijk zelf bestellen; volg altijd onze stap voor stap meetinstructies zodat u zeker weet dat u de juiste maten opgeeft. Twijfelt u toch? Maak dan zeker gebruik van onze gratis service aan huis of laat u helpen via de online chat.

Heeft U Een Kunststof of Aluminium Kozijn?

Heeft u kunststof of aluminium kozijnen en wilt u hier liever niet in boren? Kies dan voor ons Smart-fit systeem, ook wel Perfect-fit genoemd. Met dit systeem kunt u het product met kliksteunen bevestigen of door middel van magneetband. Zo blijft uw kozijn onbeschadigd en geeft u een flinke upgrade aan een standaard Honingraat plissé gordijn. Het Smart-fit product wordt namelijk rondom bedekt met profielen, waardoor het bijna één wordt met het kozijn. Onze Smart-fit Honingraat Plissé gordijnen worden standaard geleverd met handgreepbediening voor maximaal gebruikersgemak en een super strak resultaat.

Het Monteren van een Verano® Honingraat Plissé Gordijn

Zelfs de meest onhandige personen kunnen een Honingraat plissé gordijn monteren met onze stap voor stap montage-instructies. Gebruik vooraf onze meetinstructies en geef de juiste maten aan ons door; wij maken het Honingraat plissé gordijn dan compleet op maat en bezorgen deze bij u thuis. Als u toch liever geholpen wordt bij het inmeten van uw Honingraat Plissé gordijnen, maak dan gebruik van onze gratis meetservice aan huis. Ook hulp nodig bij het monteren van uw nieuwe Honingraat Plissé gordijnen? Gebruik dan onze professionele montageservice, die onder de webwinkels ook nog eens de goedkoopste is van Nederland!