Klachten en annuleren

Heeft u een Klacht? We staan voor u klaar!

Bij Koopje-Raamdecoratie geloven we in transparantie en klanttevredenheid. Als u een klacht heeft, kunt u deze eenvoudig aan ons doorgeven per telefoon op 036-2062042 of via e-mail naar info@Koopje-Raamdecoratie.nl. Wij streven ernaar om binnen 24 uur contact met u op te nemen en uw klacht zorgvuldig in behandeling te nemen. Ons ultieme doel is altijd 100% tevredenheid, en we doen er alles aan om uw klacht snel en naar tevredenheid op te lossen.

100% Maatwerk

Koopje-Raamdecoratie staat bekend om haar 100% maatwerkproducten, volledig vervaardigd naar uw wensen. Overeenkomstig artikel 10.6 in onze algemene voorwaarden, nemen wij maatwerkproducten niet retour. Een uitzondering hierop kan zich alleen voordoen als een product gebrekkig is geleverd en dit gebrek aantoonbaar door nalatigheid of een fout van Koopje-Raamdecoratie is ontstaan. In dergelijke gevallen zetten wij alles op alles om het gebrek snel te herstellen of, indien nodig, een nieuw product te leveren.

Bestelling Niet Juist Doorgegeven? Geen Zorgen!

Mocht er onverhoopt iets misgaan met uw bestelling en heeft u deze niet correct doorgegeven? Geen paniek! Tot 19:00 op dezelfde dag waarop u de bestelling heeft geplaatst, heeft u de mogelijkheid om uw order te wijzigen. Neem eenvoudig contact met ons op via 036-2062042, en ons team staat voor u klaar om u verder te helpen. Bij Koopje-Raamdecoratie streven we ernaar om uw winkelervaring zo probleemloos mogelijk te maken, zelfs als er wijzigingen nodig zijn.