Verano® Plissé gordijn verduisterend


Gemaakt van de Beste Materialen:

Onze Verano® producten worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen, wat garant staat voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. Een plissé doek is ontworpen met oog voor detail, maar het verduistert niet volledig vanwege de kleine gaatjes voor de draagkoorden in het doek.

Spandraden en Handgreepbediening tot 150cm Breed:
Met spandraden en handgreepbediening bieden wij een oplossing voor ramen tot 150 cm breed, naast de strakke uitstraling is het ook de ideale oplossing voor kiep-kantel ramen.

Top-Down Bottom-Up Functie:
Met de Top-down bottom-up functie kunt u niet alleen de onderkant omhoog brengen maar ook de bovenkant laten zakken, waardoor u maximale controle heeft over lichtinval en privacy.

Smart-Fit Systeem - Geen Boren Nodig:
Kies voor ons Smart-fit systeem als u niet in uw kozijnen wilt boren. Een handige en boorvrije oplossing voor een snelle en eenvoudige installatie.

Snelle Levering:
Binnen 10 tot 15 werkdagen wordt uw bestelling bij u thuis geleverd, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe raamdecoratie.

Onderhoudsvrij:
Onze producten zijn onderhoudsvrij, waardoor u meer tijd kunt besteden aan genieten en minder aan schoonmaken en onderhoud.

 

  Meet instructies

  Montage instructies

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Plissé gordijn verduisterend
€ 22,00


Verano® Plissé Gordijnen Op Maat Gemaakt
Onze Plissé gordijnen worden op maat gemaakt en bieden talloze mogelijkheden voor diverse toepassingen.
Plissé gordijnen zijn gordijnen waarbij de stof opvouwt als een "accordeon", wat zorgt voor een speels en warm effect. De stof vouwt zichzelf op bij het omhooghalen van het gordijn en vouwt zich netjes uit bij het neerhalen. Niet alleen de stof is naar keuze, maar ook de profielen in het product zijn verkrijgbaar in diverse kleuren zoals wit, crème, zwart, en zelfs technisch zilver of brons. Hierdoor kun je het plissé gordijn volledig aanpassen aan je eigen interieurwensen.

 

Top-down Bottom-up Plissé Gordijn
Bij een standaard plissé gordijn zit het bovenprofiel vast, en bedien je het onderprofiel door aan een enkel koord te trekken. Voor extra flexibiliteit kun je kiezen voor een top-down bottom-up variant, waarbij je niet alleen het onderprofiel naar beneden laat zakken, maar ook het bovenprofiel met een tweede koord. Hiermee kun je perfect spelen met inkijk en lichtinval in de ruimte. Voor een strakker uiterlijk en wanneer de bovenzijde binnen handbereik is, kun je kiezen voor een plissé gordijn met handgreepbediening. Zelfs een Plissé met handgreepbediening kan worden uitgevoerd met het top-down bottom-up systeem, en bij ons zelfs helemaal gratis!

Ingespannen Verano® Plissé Gordijnen
Een ingespannen plissé gordijn loopt langs twee spandraden die boven en onder vastgemaakt worden aan het kozijn of de wand. Het grote voordeel is dat bij een ingespannen plissé het gordijn strakker langs het raam blijft hangen, ideaal voor kiep-kantelramen. Ook kunnen ingespannen plissé gordijnen met handgreepbediening worden uitgevoerd voor een strakke en moderne uitstraling. Bij Koopje-Raamdecoratie kunt u een ingespannen plissé gemakkelijk zelf bestellen; volg altijd onze stap voor stap meetinstructies zodat u zeker weet dat u de juiste maten opgeeft. Twijfelt u toch? Maak dan zeker gebruik van onze gratis service aan huis of laat u helpen via de online chat.

Smart-fit Plissé voor Kunststof of Aluminium Kozijnen
Heeft u kunststof of aluminium kozijnen en wilt u liever niet boren? Kies dan voor ons Smart-fit systeem, ook wel Perfect-fit genoemd. Met dit systeem kunt u het product met kliksteunen bevestigen of door middel van magneetband. Zo blijft uw kozijn onbeschadigd en geeft u een flinke upgrade aan een standaard plissé gordijn. Het Smart-fit product wordt rondom bedekt met profielen, waardoor het bijna één wordt met het kozijn. Onze Smart-fit Plissé gordijnen worden standaard geleverd met handgreepbediening voor maximaal gebruikersgemak en een strak resultaat. Smart-fit plissé gordijnen zijn er met enkele doeken en in de honingraatuitvoering.

Het Monteren van een Verano® Plissé Gordijn
Zelfs de meest onhandige personen kunnen een plissé gordijn monteren met onze stap voor stap montage-instructies. Gebruik vooraf onze meetinstructies en geef de juiste maten aan ons door; wij maken het plissé gordijn dan compleet op maat en bezorgen deze bij u thuis. Als u liever geholpen wordt bij het inmeten van uw Plissé gordijnen, maak dan gebruik van onze gratis meetservice aan huis. Ook hulp nodig bij het monteren van uw nieuwe Plissé gordijnen? Gebruik dan onze professionele montageservice, die onder de webwinkels ook nog eens de goedkoopste is van Nederland!