Verano® PVC lamellen 127mm


Hoogwaardige Materialen:

Onze Verano® verticale jaloezieën worden vervaardigd uit de beste materialen, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling.

Regulering van Licht en Doorkijk:
Speel met het licht en de doorkijk in uw ruimte door de lamellen van de verticale jaloezieën naar de gewenste stand te kantelen, waardoor u de sfeer en privacy in uw interieur kunt bepalen.

Ideaal voor Grotere Raampartijen:
Onze verticale jaloezieën zijn ideaal voor grotere raampartijen, waar ze een elegant en functioneel element toevoegen aan uw interieur.

Lamellen Rails in Diverse Kleuren:
Kies uit lamellen rails in het wit, technisch zilver of zwart, waardoor u de verticale jaloezieën perfect kunt afstemmen op uw interieurstijl.

Opties voor Middenpakket en Middensluiting:
Personaliseer uw verticale jaloezieën met de optie voor een middenpakket of middensluiting, waardoor u de functionaliteit aan uw wensen kunt aanpassen.

Snelle Levering:
Binnen 10 tot 15 werkdagen geniet u al van uw nieuwe verticale jaloezieën, perfect op maat gemaakt voor uw ramen.

 

  Meet instructies

  Montage instructies

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
PVC lamellen 127mm
€ 57,00


Verano® Verticale lamellen op maat: Sfeervol, Functioneel en Stijlvol
Verticale lamellen hebben een unieke uitstraling en bieden voordelen die niet te vergelijken zijn met andere raamdecoratie. Ze creëren sfeer, weren de zon effectief en zijn ideaal voor grotere raampartijen en schuifpuien. Onze lamellen kunnen tot wel 6 meter breed gaan op één rail, en ze kunnen perfect worden overgeplaatst naar de volgende rail, waardoor ze één geheel vormen. Dit is een groot voordeel ten opzichte van horizontale raamdecoratie, zoals rolgordijnen of jaloezieën. Door de lamellen te draaien, kun je optimaal spelen met lichtinval en privacy in de ruimte.


Stijlvolle Opties voor Elke Voorkeur
Kies tussen stoffen, PVC, of aluminium lamellen, elk met zijn eigen unieke voordelen. Stoffen lamellen stralen warmte en luxe uit, terwijl PVC en aluminium lamellen een moderne, strakke uitstraling hebben en eenvoudig te reinigen zijn, ideaal voor mensen met allergieën. Lichtdoorlatende stoffen lamellen laten nog wat licht door, zelfs wanneer ze gesloten zijn, terwijl PVC en aluminium lamellen al het licht tegenhouden, inclusief meer warmte en kou. Overweeg dus zorgvuldig welke eigenschappen je zoekt voordat je een keuze maakt.

Veelzijdige Lamel Breedtes en Kleuropties
Ons Verano® assortiment biedt verschillende lamel breedtes, van 52mm tot 127mm in diverse materialen. De keuze van de breedte bepaalt niet alleen het praktische effect, maar ook het visuele aspect. Een bredere lamel zorgt voor een rustiger effect met de beste doorkijk waar een smallere lamel speelser is. En alsof dat nog niet genoeg is, bieden we ook de lamellen rails kosteloos aan in diverse kleuren, zoals wit, zwart en zelfs technisch zilver.

Meten en Monteren Zonder Gedoe
Zelfs als je niet handig bent, kun je eenvoudig lamellen monteren met onze stapsgewijze montage-instructies. Gebruik altijd onze meetinstructies voor nauwkeurige afmetingen, en wij leveren de lamellen op maat bij je thuis. Wil je liever geholpen worden bij het inmeten? Maak tegen betaling gebruik van onze meetservice aan huis. Vraag ernaar in onze online chat.