RitzScreen V550


Garantie:
5 Jaar garantie op de V550 RitzScreen zodat u zorgeloos kunt genieten.

Innovatieve Solar Motor:
Het nieuwste product van een bekende Nederlandse fabrikant. Geïntegreerde Brel Solar motor met oplaadbare accu via het zonnepaneel aan de buitenzijde van de kast. (handzender apart verkrijgbaar).

Eenvoudige Montage:
Geen gat meer boren door het kozijn/muur voor de stroomkabel, waardoor het screen zeer gemakkelijk te monteren is.

Windvastheid:
Geheel windvast (Windkracht <8) dankzij de rits aan de zijkanten van het doek, dat aan 4 zijden is opgesloten.

Veelzijdigheid in Toepassing:
Windvast in elke positie, ook halverwege stopzetten is geen probleem. Insectenwerend met borstel in de onderlijst waardoor het tevens bruikbaar is als insectenhor.

Kleurkeuzes:
Diverse kleuropties voor zowel de omkasting als het doek.

Standaard zijn er 6 kastkleuren zonder meerprijs.

Ruime Afmetingen:
Maximaal 3400 mm breed en 3000 mm hoog voor flexibiliteit in maatvoering.

  Meet instructies

  Montage instructies

  Imove Motor instructies

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
RitzScreen V550
€ 299,00


Ritzscreen V550 op maat gemaakt

Een Ritsscreen V550 is een uiterst duurzame, effectieve en betaalbare vorm van zonwering. Deze zonwering houdt licht en warmte tegen, biedt privacy en is vervaardigd van hoogwaardig materiaal. De speciale stof zorgt ervoor dat je overdag van binnen naar buiten kunt kijken, maar niet andersom. Daarnaast staat een Ritsscreen bekend om zijn stabiliteit en windbestendigheid, en neemt het dankzij de vlakke montage weinig ruimte in.

Screendoeken voor Ritsscreen V550
De screendoeken worden geweven uit glasvezeldraden en polyestergarens (PVC). De sterke gecoate garens garanderen een lange levensduur, en de doeken zijn kleur- en vormvast, duurzaam, rotvrij, vocht- en UV-bestendig.

Omkastingsopties
De omkasting en geleiders van Ritsscreen V550 zijn vervaardigd uit hoogwaardige aluminium profielen en componenten. De beschikbare kleuren voor de omkasting zijn Zuiverwit (RAL 9010), Crémewit (RAL 9001), Technisch Zilver, Antraciet (RAL 7016)

Omkasting en Geleiders
Zowel de omkasting als geleiders bieden maximale duurzaamheid en stabiliteit. Optioneel kan de Ritsscreen V550 worden uitgevoerd met een tweedelige geleider voor extra stevigheid. De verzwaarde onderlat is vervaardigd van gegalvaniseerd staal. De omkasting is altijd afgevlakt voor de plaatsing van het solar paneel.

Ritsscreen met de Solar Imove Motor
Kies voor nog meer gemak met een Ritsscreen V550 voorzien van een solar motor. Deze motor wordt aangedreven door zonne-energie, dankzij het zonnepaneel op de omkasting. Hierdoor is geen externe stroombron nodig, waardoor de zonwering volledig draadloos functioneert. Bovendien leidt dit tot aanzienlijke besparingen op energiekosten.