Verano® Rolgordijn verduisterend


Gemaakt van Hoogwaardige Materialen

Onze verduisterende Verano® rolgordijnen worden vervaardigd van de allerbeste materialen, waarbij kwaliteit voorop staat.

De Voordeligste Oplossing
Raama biedt de meest betaalbare oplossing voor raamdecoratie, zonder in te leveren op stijl en kwaliteit.

Standaard Luxe 
Elk rolgordijn wordt standaard geleverd met een luxe onderlat en een duurzame metalen ketting, zonder extra kosten.

Snelle Levering
Raama garandeert een vlotte levering, waarbij u uw op maat gemaakte rolgordijn al binnen 10 tot 15 werkdagen in huis heeft.

Onderhoudsvrij
Onze verduisterende rolgordijnen zijn ontworpen met het oog op gemak; ze zijn onderhoudsvrij, zodat u zich kunt concentreren op genieten.

Een Passend Rolgordijn voor Elk Interieur
Met bijna 500 verschillende stoffen bieden wij een breed scala aan keuzemogelijkheden, zodat er altijd een rolgordijn is dat perfect past bij uw unieke interieur.

  Meet instructies

  Montage instructies

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Rolgordijn verduisterend
€ 29,00


Verduisterende Rolgordijnen op Maat - Verano Kwaliteit bij Koopje-Raamdecoratie.com

Bent u op zoek naar een betaalbare én stijlvolle raamdecoratie oplossing? Verlangt u naar privacy en wilt u de ruimte verduisteren? In dat geval zijn onze Verduisterende rolgordijnen de perfecte keuze voor u. Het Verduisterende doek blokkeerd het daglicht op een elegante manier. Wanneer u toch wilt genieten van natuurlijk licht of bijvoorbeeld de ramen wilt zemen, is het rolgordijn eenvoudig in een handomdraai op te rollen.

Ontdek de Eindeloze Mogelijkheden

Verduisterende rolgordijnen zijn niet alleen praktisch maar ook bijzonder stijlvol. Of u nu een klassiek of modern interieur heeft, er is altijd een doek dat perfect bij uw ruimte past. In onze webwinkel bieden we maar liefst 50+ verschillende Verduisterende rolgordijnen aan, zodat we aan de wensen van iedereen kunnen voldoen. Mocht het perfecte doek er niet tussen zitten, vraag er dan naar in onze online chat. We hebben een offline assortiment met meer dan 500 doeken, waar we graag samen met u naar kijken. Twijfelt u over een Verduisterend rolgordijnen doek? Maak dan gebruik van onze kleurstalenservice, waarbij we u kosteloos een kleurstaal toesturen.

Verano® Rolgordijnen Volgens Uw Wensen

Bij Koopje-Raamdecoratie gaan we verder dan standaard. Onze Verduisterende rolgordijnen worden geleverd met een luxe onderlat en metalen ketting, zonder extra kosten. U heeft de keuze uit zwarte of technisch zilveren steunen, waarmee u het rolgordijn perfect kunt afstemmen op uw kozijnen of het gekozen doek.

Eenvoudig Monteren met Onze Instructies

Zelfs de minder handige klusser kan moeiteloos een rolgordijn monteren met onze stapsgewijze montage-instructies. Voor degenen die het meten van de afstand tussen de steunen lastig vinden, bieden we montageprofielen aan. Deze maken het monteren nog eenvoudiger. Gebruik onze meetinstructies om de juiste maten aan ons door te geven. Wij vervaardigen het Verduisterende rolgordijn volledig op maat en bezorgen het kosteloos bij u thuis. Als u liever hulp wilt bij het inmeten, maak dan gebruik van onze gratis meetservice aan huis. En als montage niet uw sterkste punt is, profiteer dan van onze professionele en voordelige montageservice, de goedkoopste in Nederland onder de webwinkels. Bij Koopje-Raamdecoratie staat alles in het teken van uw droomrolgordijn, van begin tot eind.