Verano® Smart-Fit plissé lichtdoorlatend


5 Jaar Garantie:
Wij bieden een garantieperiode van 5 jaar, zodat u met vertrouwen kunt genieten van de kwaliteit en duurzaamheid van onze raamdecoratie

Eenvoudige Montage zonder Boren:
Bevestig onze raamdecoratie moeiteloos zonder te boren in uw kozijnen. Geschikt voor zowel kunststof, aluminium als houten kozijnen.

Strak Design met Handgreepbediening:
Ervaar een strak design dankzij handgreepbediening en profielen rondom, waardoor uw raamdecoratie een moderne uitstraling krijgt.

Ideaal voor Kiep-Kantel Ramen:
Perfect afgestemd op kiep-kantel ramen, biedt onze raamdecoratie een naadloze integratie en functionaliteit.

Montageopties:
Kies voor montagegemak met kliksteunen of magneetband, waardoor u flexibiliteit heeft in de installatie van uw raamdecoratie.

Snelle Levering:
Binnen 10 tot 15 werkdagen wordt uw raamdecoratie op maat geleverd, zodat u snel kunt genieten van een stijlvolle toevoeging aan uw interieur.

Onderhoudsvrij:
Onze Verano® producten zijn onderhoudsvrij, waardoor u meer tijd kunt besteden aan genieten en minder aan schoonmaken en onderhoud.


  Meet instructies

  Montage instructies

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Smart-Fit plissé lichtdoorlatend
€ 101,00


Verano® Raamdecoratie Monteren Zonder te Boren in Uw Dure Kozijnen

Bent u op zoek naar de perfecte raamdecoratie voor uw kunststof of aluminium kozijnen, maar wilt u niet in uw dure kozijnen boren? Dan biedt het Smart-fit systeem de perfecte oplossing voor uw probleem! Het Smart-fit, ook wel Perfect-fit plissé gordijn genoemd, heeft rondom het gordijn aluminium profielen die eenvoudig kunnen worden gemonteerd met kliksteunen of een magneetband.

Heeft u een houten kozijn? Geen zorgen, de Smart-fit plissé gordijnen kunnen ook moeiteloos tegen een houten kozijn worden geschroefd dankzij de voorgeboorde profielen. Bestel het Smart-fit plissé gordijn met kliksteunen en laat deze vervolgens gewoon in het zakje zitten.
Standaard wordt het Smart-fit plissé gordijn geleverd met handgreepbediening, wat een strakke uitstraling geeft en zorgt voor maximale gebruiksvriendelijkheid. Het plissé gordijn kan op elke gewenste positie worden stilgezet, waardoor u moeiteloos kunt spelen met privacy en lichtinval.

De Mogelijkheden Zijn Eindeloos

Smart-fit Plissé gordijnen zijn niet alleen handig maar ook bijzonder stijlvol. Of u nu een klassiek of modern interieur heeft, er is altijd een passende kleur voor uw ruimte. In onze webwinkel bieden we maar liefst 40 kleuren aan om aan alle wensen te kunnen voldoen. Zit de perfecte Smart-fit plissé gordijnkleur er niet tussen? Vraag er dan naar in onze online chat, zodat we samen met u kunnen kijken in ons offline assortiment. Twijfelt u toch over een Smart-fit plissé doek? Vergeet dan niet gebruik te maken van onze kleurstalenservice, waarbij we u gratis een kleurstaal toesturen.

Een Verano® Plissé Gordijn naar Uw Wensen

Smart-fit Plissé gordijnen zijn op zichzelf al een prachtige oplossing, maar bij Koopje-Raamdecoratie stoppen we daar niet. Onze Smart-fit Plissé gordijnen worden standaard geleverd met handgreepbediening, en u kunt kiezen uit diverse profielkleuren zoals wit, crème, antraciet, zwart en technisch zilver om deze te combineren met uw kozijnen of juist het gekozen doek. Ook kunnen de Smart-fit plissé gordijnen worden uitgevoerd met het top-down bottom-up systeem, waardoor u niet alleen het onderprofiel maar ook het bovenprofiel kunt bedienen. Wij bieden dit alles gratis aan, alles voor uw droom plissé gordijn!

Het Monteren van een Verano® Smart-fit Plissé Gordijn

Zelfs de meest onhandige personen kunnen een Smart-fit plissé gordijn monteren met onze stap voor stap montage-instructies. Wij zetten het product al volledig voor u in elkaar, zodat u het alleen nog maar uit de doos hoeft te halen en door middel van de meegeleverde kliksteunen of magneetband tegen het raam hoeft te drukken. Makkelijker kunnen we de montage niet maken! Gebruik vooraf onze meetinstructies en geef de juiste maten aan ons door; wij maken het Smart-fit plissé gordijn dan compleet op maat en bezorgen deze bij u thuis. Als u toch liever geholpen wordt bij het inmeten van uw Smart-fit plissé gordijn, maak dan gebruik van onze gratis meetservice aan huis. Vraag er naar in onze chat!