Verano® Smart-Fit honingraat plissé verduisterend


5 Jaar Garantie:
Wij bieden een garantieperiode van 5 jaar, zodat u met vertrouwen kunt genieten van de kwaliteit en duurzaamheid van onze raamdecoratie

Eenvoudige Montage zonder te Boren:
Bevestig onze Verano® gordijnen moeiteloos zonder te boren in uw kozijnen, waardoor u uw ramen kunt decoreren zonder schade aan uw kozijnen aan te brengen.

Hoge Isolatiewaarde:
Dankzij het dubbele doek bieden onze gordijnen een indrukwekkende isolatiewaarde. Zo geniet u van een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat.

Geschikt voor Houten Kozijnen:
Onze gordijnen zijn niet alleen geschikt voor kunststof en aluminium kozijnen, maar ook voor houten kozijnen, kies in dit geval voor de montage steunen zodat de zijprofielen voorgeboord worden voor een schroef.

Strak Design met Handgreepbediening:
Het strakke design van onze gordijnen wordt versterkt door de handgreepbediening en de profielen rondom, wat een moderne uitstraling geeft aan uw interieur.

Ideaal voor Kiep-Kantel Ramen:
De smart-fit plissés zijn ook ideaal voor kiep-kantel ramen, zo bieden onze gordijnen een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek.

Montageopties:
Kies uit montagegemak met kliksteunen of magneetband, waardoor de installatie van uw gordijnen snel en eenvoudig verloopt.

Snelle Levering:
Binnen 10 tot 15 werkdagen wordt uw gordijn op maat geleverd, zodat u spoedig kunt genieten van een stijlvolle toevoeging aan uw woonruimte.

 

  Meet instructies

  Montage instructies

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Smart-Fit honingraat plissé verduisterend
€ 94,00


Verano® Raamdecoratie Monteren Zonder te Boren in Uw Dure Kozijnen

Zoekt u de perfecte raamdecoratie voor uw kunststof of aluminium kozijnen, maar wilt u niet in uw dure kozijnen boren? Dan is het Smart-fit systeem de ideale oplossing voor uw probleem! Het Smart-fit, ook wel Perfect-fit Honingraat Plissé gordijn, heeft rondom het gordijn aluminium profielen die eenvoudig te monteren zijn met kliksteunen of een magneetband.

Heeft u een houten kozijn? Geen zorgen, de Smart-fit Honingraat Plissé gordijnen zijn net zo eenvoudig te bevestigen tegen een houten kozijn door gebruik te maken van de voorgeboorde profielen. Bestel het Smart-fit Honingraat Plissé gordijn met kliksteunen en laat deze daarna gewoon in het zakje zitten.
Standaard wordt het Smart-fit Honingraat Plissé gordijn geleverd met handgreepbediening voor een strakke uitstraling en maximale gebruiksvriendelijkheid. Het gordijn is op elke gewenste positie stil te zetten, waardoor u perfect kunt spelen met privacy en lichtinval.

De Mogelijkheden Zijn Eindeloos

Smart-fit Honingraat Plissé gordijnen zijn niet alleen handig maar ook zeer stijlvol. Of u nu een klassiek of modern interieur hebt, er is altijd een passende kleur voor uw ruimte. In onze webwinkel bieden we wel  tot 40 kleuren aan om aan ieders wensen te voldoen. Zit het perfecte Smart-fit Honingraat Plissé gordijndoek er niet tussen? Vraag er dan naar in onze online chat, zodat we samen met u kunnen kijken in ons offline assortiment. Twijfelt u toch over een Smart-fit Honingraat Plissé doek? Vergeet dan niet gebruik te maken van onze kleurstalenservice, en we sturen deze kleurstaal gratis naar u op.

Een Verano® Honingraat Plissé Laten Maken Naar Uw Wensen

Smart-fit Honingraat Plissé gordijnen zijn op zichzelf al een prachtige oplossing, maar zoals u vast al gemerkt heeft, stopt Koopje-Raamdecoratie daar niet. Onze Smart-fit Honingraat Plissé gordijnen worden standaard geleverd met handgreepbediening, en u kunt kiezen uit diverse profielkleuren zoals wit, crème, antraciet, zwart en technisch zilver om deze te combineren met uw kozijnen of juist het gekozen doek. Ook zijn de Smart-fit Honingraat Plissé gordijnen uit te voeren met het top-down bottom-up systeem, waardoor u niet alleen het onderprofiel maar ook het bovenprofiel kunt bedienen. Dit alles bieden wij gratis aan, alles voor uw droom Honingraat Plissé gordijn!

Het Monteren van een Verano® Smart-fit Honingraat Plissé

Zelfs de meest onhandige personen kunnen een Smart-fit Honingraat Plissé gordijn monteren met onze stap-voor-stap montage-instructies. Wij zetten het product al helemaal voor u in elkaar, zodat u het alleen nog maar uit de doos hoeft te halen en door middel van de meegeleverde kliksteunen of magneetband tegen het raam hoeft te drukken. Makkelijker kunnen we de montage niet maken! Gebruik vooraf onze meetinstructies en geef de juiste maten aan ons door; wij maken het Smart-fit Honingraat Plissé gordijn dan compleet op maat en bezorgen deze bij u thuis. Als u toch liever geholpen wordt bij het inmeten van uw Smart-fit Honingraat Plissé gordijn, maak dan gebruik van onze gratis meetservice aan huis. Vraag er naar in onze chat!