Verano® Smart-Fit 25mm jaloezie


5 Jaar Garantie:
Wij bieden een garantieperiode van 5 jaar, zodat u met vertrouwen kunt genieten van de kwaliteit en duurzaamheid van onze raamdecoratie

Eenvoudige Montage:
Bevestig onze Verano® raamdecoratie moeiteloos zonder te boren in uw kozijnen. Geschikt voor zowel kunststof, aluminium en houten kozijnen, met een strak design dankzij handgreepbediening en profielen rondom.

Ideaal voor Kiep-Kantel Ramen:
Perfect afgestemd op kiep-kantel ramen, biedt onze raamdecoratie een naadloze integratie en functionaliteit.

Stijlvol en Functioneel:
Combineer strak design met praktische bedieningsopties. Kies voor montage met kliksteunen of magneetband, voor een moderne uitstraling die past bij elke ruimte.

Snelle Levering:
Binnen 10 tot 15 werkdagen wordt uw raamdecoratie op maat geleverd, zodat u snel kunt genieten van de nieuwe aanwinst voor uw interieur.

 

  Meet instructies

  Montage instructies

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Smart-Fit 25mm jaloezie
€ 97,00


Verano® Raamdecoratie Monteren Zonder te Boren in Kostbare Kozijnen

Bent u op zoek naar de perfecte raamdecoratie voor uw kunststof of aluminium kozijnen, maar wilt u niet in uw dure kozijnen boren? Dan biedt het Smart-fit systeem dé oplossing voor uw probleem! De Smart-fit, ook wel Perfect-fit jaloezie genoemd, is voorzien van aluminium profielen rondom de jaloezie, die eenvoudig kunnen worden gemonteerd met behulp van kliksteunen of een magneetband.

Voor houten kozijnen is er ook goed nieuws. De Smart-fit jaloezieën kunnen net zo eenvoudig worden bevestigd aan een houten kozijn dankzij de voorgeboorde profielen. Bestel de Smart-fit jaloezie met kliksteunen en laat deze vervolgens gewoon in het zakje zitten.
Standaard wordt de Smart-fit jaloezie geleverd met handgreepbediening, wat niet alleen zorgt voor een strakke uitstraling maar ook maximale gebruiksvriendelijkheid garandeert. Voor het kantelen van de lamellen maakt u gebruik van de kantelstang. De jaloezie kan op elke gewenste positie worden stilgezet, waardoor u moeiteloos speelt met privacy en lichtinval.

De Mogelijkheden Zijn Eindeloos

Smart-fit jaloezieën zijn niet alleen praktisch, maar ook uiterst stijlvol. Of u nu een klassiek of modern interieur heeft, er is altijd een passende kleur voor uw ruimte. In onze webwinkel bieden we maar liefst 60 kleuren aan, zodat we aan ieders wensen kunnen voldoen. Zit de perfecte kleur er niet bij? Neem dan contact op via onze online chat, waar we samen met u kunnen kijken naar ons offline assortiment met meer dan 100 kleuren.

Twijfelt u nog over de kleur van uw Smart-fit jaloezie? Maak dan gebruik van onze kleurstalenservice. Wij sturen de kleurstaal gratis naar u op, zodat u zeker bent van uw keuze.

Personaliseer uw Verano® Smart-fit Jaloezieën

Smart-fit jaloezieën zijn op zichzelf al een prachtige oplossing, maar zoals u vast al gemerkt heeft, stopt Koopje-Raamdecoratie daar niet. Onze Smart-fit jaloezieën worden namelijk standaard geleverd met een luxe handgreepbediening, en tevens kunt u kiezen uit diverse profielkleuren zoals wit, crème, antraciet, zwart en technisch zilver om deze te combineren met uw kozijnen of juist de gekozen kleur lamel. Wij doen dit allemaal gratis, alles voor uw droomjaloezie!

Eenvoudige Montage van Verano® Smart-fitJaloezieën

Zelfs de meest onhandige onder ons kunnen een Smart-fit jaloezie monteren met onze stap voor stap montage-instructies. Wij zetten het product al helemaal voor u in elkaar zodat u het alleen nog maar uit de doos hoeft te halen en door middel van de meegeleverde kliksteunen of magneetband tegen het raam hoeft te drukken. Makkelijker kunnen we de montage niet maken! Gebruik vooraf onze meetinstructies en geef de juiste maten aan ons door; wij maken de Smart-fit jaloezie dan compleet op maat en bezorgen deze bij u thuis. Wordt u toch liever geholpen bij het inmeten van uw Smart-fit jaloezieën? Maak dan tegen betaling gebruik van onze meetservice aan huis. Vraag ernaar in onze chat.