Verano® Smart-Fit Rolgordijn lichtdoorlatend


5 Jaar Garantie:

Wij bieden een garantieperiode van 5 jaar, zodat u met vertrouwen kunt genieten van de kwaliteit en duurzaamheid van onze raamdecoratie

Eenvoudige Montage zonder Boren:
Monteer onze rolgordijnen moeiteloos zonder te boren in uw kozijnen, waardoor uw ramen stijlvol worden aangekleed zonder blijvende schade.

Geschikt voor Zowel Kunststof, aluminium als Houten Kozijnen:
Onze rolgordijnen zijn geschikt voor zowel kunststof, aluminium als houten kozijnen, waardoor u veelzijdige montage opties heeft.

Strak Design:
Ervaar een strak design dankzij handgreepbediening en luxe profielen rondom, wat een eigentijdse uitstraling geeft aan uw interieur.

Ideaal voor Kiep-Kantel Ramen:
Perfect afgestemd op kiep-kantel ramen, bieden onze rolgordijnen naadloze integratie en functionaliteit.

Montageopties: 
Kies voor montagegemak met kliksteunen of magneetband, waardoor u flexibiliteit heeft in de installatie van uw rolgordijnen.

Snelle Levering:
Binnen 15 werkdagen wordt uw rolgordijn op maat geleverd, zodat u snel kunt genieten van een stijlvolle toevoeging aan uw interieur.

Onderhoudsvrij:
Onze rolgordijnen zijn onderhoudsvrij, waardoor u meer tijd kunt besteden aan genieten en minder aan schoonmaken en onderhoud.

Grote Keuze voor Elk Interieur:
Dankzij de grote keuze aan Verano® stoffen en kleuren vindt u gegarandeerd een passend rolgordijn voor elk interieur, van klassiek tot modern.

 

  Meet instructies

  Montage instructies

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Smart-Fit Rolgordijn lichtdoorlatend
€ 95,00


Verano® Raamdecoratie monteren zonder te boren in uw kostbare kozijnen

Bent u op zoek naar de perfecte raamdecoratie voor uw kunststof of aluminium kozijnen, maar wilt u niet in uw waardevolle kozijnen boren? Het Smart-fit systeem biedt de ideale oplossing voor uw dilemma! Ook bekend als het Perfect-fit rolgordijn, beschikt het rolgordijn rondom het doek aluminium profielen die eenvoudig te monteren zijn met kliksteunen of het magneettape. Voor houten kozijnen is er geen reden tot zorg; de Smart-fit rolgordijnen zijn net zo eenvoudig te bevestigen aan houten kozijnen dankzij de voorgeboorde profielen. Bestel het Smart-fit rolgordijn met kliksteunen en laat deze vervolgens in het zakje zitten, het profiel word dan voorgeboord. Standaard wordt het Smart-fit rolgordijn geleverd met een handgreepbediening, wat zorgt voor een strakke uitstraling en maximale gebruiksvriendelijkheid. Het rolgordijn kan op elke gewenste positie worden vastgezet, waardoor u perfect kunt spelen met privacy en lichtinval.

Ontelbare mogelijkheden

Smart-fit rolgordijnen zijn niet alleen handig, maar ook uiterst stijlvol. Of u nu een klassiek of modern interieur heeft, er is altijd een passend doek voor uw ruimte. In onze webwinkel bieden we maar liefst 60 lichtdoorlatende rolgordijnen aan, zodat we aan de wensen van iedereen kunnen voldoen. Mocht het perfecte Smart-fit rolgordijndoek er toch niet tussen zitten, vraag er dan naar in onze online chat, zodat we in ons assortiment van bijna 500 doeken kunnen kijken voor een passende oplossing. Twijfelt u over een Smart-fit rolgordijndoek? Maak dan gebruik van onze kleurstalenservice, waarbij we u gratis tot 5 kleurstalen toesturen.

Uw Verano® rolgordijn op maat gemaakt

Smart-fit rolgordijnen zijn op zichzelf al een prachtige oplossing, maar bij Koopje-Raamdecoratie stopt het niet daar. Onze rolgordijnen worden standaard geleverd met een luxe gesloten cassette en strakke handgreepbediening. U kunt ook kiezen uit verschillende profielkleuren zoals wit, antraciet en technisch zilver, om deze af te stemmen op uw kozijnen of juist op het gekozen doek. Dit alles bieden wij gratis aan, alles voor uw droomrolgordijn!

Het meten en monteren van uw Verano® Smart-fit rolgordijn

Zelfs de minst handige onder ons kunnen een Smart-fit rolgordijn monteren met onze stap-voor-stap montage-instructies. Wij zetten het product al volledig voor u in elkaar, zodat u het alleen nog maar uit de doos hoeft te halen en het met de meegeleverde kliksteunen of magneetband tegen het raam hoeft te plaatsen. De montage kan niet eenvoudiger! Gebruik vooraf onze meetinstructies en geef de juiste maten aan ons door; wij maken het Smart-fit rolgordijn dan volledig op maat en bezorgen deze bij u thuis. Als u liever hulp wilt bij het inmeten van uw Smart-fit rolgordijn, maak dan gebruik van onze meetservice aan huis.