Verzend informatie

Levertijd en Bezorging

Bij Koopje-raamdecoratie starten we direct met de verwerking van uw bestelling zodra deze door u is afgerond. Onze toewijding aan een vlotte afhandeling zorgt ervoor dat we streven naar een spoedige levering van uw prachtige raamdecoratie.

De gemiddelde levertijd bedraagt 10 tot 15 werkdagen.


Gratis Verzending, Zorgeloze Bezorging

  • Vanaf een bestelbedrag van €500,- word uw bestelling Gratis thuis bezorgd.
  • Onze bezorgservice dekt heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.
  • Voor een bezorgadres in België worden er altijd €15,- bezorgkosten toegepast.

Wij begrijpen dat betrouwbare bezorging cruciaal is. Daarom zetten wij ons in voor een zorgeloze en kosteloze levering, zodat u zich kunt verheugen op uw bestelling zonder extra zorgen.


Beschadiging bij Levering? Koopje-raamdecoratie Dekkend en Direct Handelend

Mocht uw bestelling onverhoopt transportschade hebben, dan dekt Koopje-raamdecoratie dit risico volledig en vervangt het product kosteloos. Bij directe waarneming van schade, meldt u dit aan de bezorger en maakt u een foto. Ook als u schade pas later constateert, laat het ons dan onmiddellijk weten en stuur de foto's naar info@Koopje-raamdecoratie.nl. Op deze wijze kunnen we snel en efficiënt het beschadigde product vervangen.

Bij Koopje-raamdecoratie staan we garant voor een professionele afhandeling en een hoog niveau van dienstverlening, omdat we begrijpen dat uw tevredenheid onze reputatie vormt.